Ons aanbod

Dromen plannen en realiseren doe je niet alleen. Wie luidop – of stilletjes –  droomt van een een geweldig feest of onvergetelijk evenement in Hangar 43, kan kiezen uit twee formules bij de organisatie. 

Dromen plannen en realiseren doe je niet alleen. Wie luidop – of stilletjes –  droomt van een een geweldig feest of onvergetelijk evenement in Hangar 43, kan kiezen uit twee formules bij de organisatie. 

Waarvoor kan je
bij ons terecht? 

Trouwfeesten

Trouwen in een uniek en industrieel kader waar je voor het ultieme wauw-effect zorgt voor je gasten? Hangar 43 is de locatie die de puntjes op de ‘i’ zal zetten op je trouwfeest. Of je nu werkt met een weddingplanner of in zee gaat met ons organisatieteam voor het totaalconccept & catering? Wij staan je bij vanaf het prille begin met het juiste advies en een totaalaanpak.  

Bedrijfsevenementen

Nog op zoek naar een locatie voor je beurs, event of seminarie en wil je dat de zaal een echte eyecatcher wordt? Search no more, want met Hangar 43 als locatie kan je uitpakken bij je publiek. Wij helpen je van A tot Z bij de organisatie, aankleding van de zaal en catering. Ga je liever aan de slag met je eigen eventplanner? Geen probleem – casco verhuur kan perfect. Een extra troef? Onze ruime parking voor maar liefst 150 wagens. 

Eventplanning

In je zoektocht naar een locatie voor je event nog niet de geschikte plek gespot? Als eventplanner kan je altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend bezoek aan onze zaal. Kom taxeren of de sfeer en locatie aansluiten bij de look & feel van het event dat je voor ogen hebt en check bij ons team of je productionele wensen gerealiseerd kunnen worden binnen je budget.

Een event op maat

Geen trouw- of bedrijfsfeest gepland maar hou je er zelf wel van om een feestje te organiseren? Komt eens babbelen met ons team om jouw babyborrel, pensioenfeest, fuif voor je vereniging,… vorm te geven bij Hangar 43.

Zin gekregen om jouw feest of event bij ons te organiseren? 

Of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Koop uw tickets
Totaal