Events voor
onvergetelijke herinneringen

Bij Hangar 43 willen we elke bezoeker the event of a lifetime bezorgen. Een avond waarbij je op en top zorgeloos kan genieten met familie, vrienden of collega’s. Of een zakelijk event waarmee je indruk maakt bij klanten, prospecten en collega’s uit de business. We pakken graag uit met verschillende concepten, maar zetten minstens even graag jouw event in de kijker. Check ons overzicht en wie weet komen we je binnenkort tegen in Hangar 43. 

Onze geplande events en beurzen

28 sep 2024

Dine & Dance @H43 - 28 september

Een avond dineren & feesten bij de start van het nieuwe jaar? Dat doe je op zaterdag 28 september bij Hangar 43. Op onze toplocatie kan je samen met meer dan 250 gasten genieten van een lekker diner & partyband.

31 okt 2024

@fter work "Deluxe XL" - 31 oktober

WAT? @fterwork DELUXE XL op donderdag?
Dat is een heuse party met comfortfood de dag voor een verlofdag?
IDEAAL! Nodig vrienden - familie of collega's uit voor een FEESTAVOND in onze unieke setting.

31 dec 2024

Dine & Dance @ NY Eve

Feestend het jaar 2025 inzetten? Dat kan in Hangar 43 met een stijlvol steated dinner - buffettenreeks & leuke party tot in de late uurtjes.

Er zijn beperkte tickets beschikbaar vanaf 23u00 -> enkel voor de party via de aparte pagina!

31 dec 2024

Dine & Dance @ NY Eve - PARTY ONLY!

Feesten in Hangar 43 zonder diner? We hebben 50 tickets beschikbaar voor de party & dranken all-in!

18 jan 2025

Dine & Dance @H43 - 18 januari

Een avond dineren & feesten om het nieuwe jaar in te luiden? Dat doe je op zaterdag 18 januari bij Hangar 43. Op onze toplocatie kan je samen met meer dan 250 gasten genieten van een lekker diner - partyband & DJ!

Om in de sfeer te komen…

Zin om langs te komen tijdens een van de beurzen in Hangar 43? Of zin gekregen om de benen te strekken op de dansvloer tijdens een van onze events? Bestel je tickets via onze website of die van onze partners.

Koop uw tickets
Totaal