Events voor
onvergetelijke herinneringen

Bij Hangar 43 willen we elke bezoeker the event of a lifetime bezorgen. Een avond waarbij je op en top zorgeloos kan genieten met familie, vrienden of collega’s. Of een zakelijk event waarmee je indruk maakt bij klanten, prospecten en collega’s uit de business. We pakken graag uit met verschillende concepten, maar zetten minstens even graag jouw event in de kijker. Check ons overzicht en wie weet komen we je binnenkort tegen in Hangar 43. 

Onze geplande events en beurzen

30 apr 2024

@fter work "Deluxe XL" - 30 april - VOLZET

WAT? @fterwork DELUXE XL op dinsdag?
Dat is een heuse party met comfortfood de dag voor een verlofdag?
IDEAAL! Nodig vrienden - familie of collega's uit voor een FEESTAVOND in onze unieke setting.

20 jun 2024

@fterwork Deluxe - 20 juni

WAT? @fterwork DELUXE op donderdag?
Dat is een heuse party met comfortfood de dag voor de start van het weekend!
IDEAAL! Nodig vrienden - familie of collega's uit voor een FEESTAVOND in onze unieke setting.

22 jun 2024

Dine & Dance @H43 - 22 juni

Een avond dineren & feesten met het zomerverlof in zicht? Dat doe je op zaterdag 22 juni 2024 bij Hangar 43. Op onze toplocatie kan je samen met meer dan 250 gasten genieten van een lekker diner - partyband & DJ!

28 jun 2024

Summer Vibes @fter School - 28 juni

Een avond onbezorgd het einde van het schooljaar en het begin van de vakantie vieren samen met je collega-leerkrachten? Dat doe je op vrijdag 28 juni 2024 bij Hangar 43. Op onze toplocatie kan je samen met meer dan 300 anderen de zomer inluiden op de hipste beats en meest swingende klassiekers. 

28 sep 2024

Dine & Dance @H43 - 28 september

Een avond dineren & feesten bij de start van het nieuwe jaar? Dat doe je op zaterdag 28 september bij Hangar 43. Op onze toplocatie kan je samen met meer dan 250 gasten genieten van een lekker diner & partyband.

Om in de sfeer te komen…

Zin om langs te komen tijdens een van de beurzen in Hangar 43? Of zin gekregen om de benen te strekken op de dansvloer tijdens een van onze events? Bestel je tickets via onze website of die van onze partners.

Koop uw tickets
Totaal