Trouwfeesten met een mix van industrieel en romantiek

Een onvergetelijke ervaring

De mooiste dag van jullie leven is pas compleet met een locatie die deze dag onvergetelijk maakt. Een uniek kader waar elk van jouw gasten stevig onder de indruk is. Bij Hangar 43 ben je alvast aan het juiste adres. Wij bieden een stoere, industriële locatie – het neusje van authentieke fabrieksarchitectuur – met alle moderne voorzieningen.
Een locatie waarmee jullie impact creëren op jullie bijzondere dag. Organiseren jullie bij ons jullie huwelijksfeest, dan mogen jullie er zeker zijn dat het team van Hangar 43 alles uit de kast haalt om er een onvergetelijke ervaring van te maken zodat jullie en jullie gasten op en top kunnen genieten.  

Jullie feest, onze locatie:
een droomcombinatie

Elk trouwfeest is anders. Omdat jullie in alles het laatste woord hebben. Bij Hangar 43 starten we niet vanuit wat wij voor jou te bieden hebben, maar luisteren we in eerste instantie naar jullie dromen en verwachtingen: hoe zien jullie de sfeer en look, werken jullie liever met een DJ of live band, gaat de voorkeur naar een walking of seated dinner, komt er na middernacht nog een foodtruck langs voor een late night snack? 

Na een persoonlijk gesprek tussen jullie en ons organisatorisch team zetten we de uitwerking in gang. Onze eigen weddingplanner is inbegrepen en zorgt ervoor dat het feest tot in de puntjes geregeld wordt. 

Werk je liever met een eigen weddingplanner of organiseer je graag zelf bepaalde onderdelen van jouw huwelijksfeest? Ook dat kan bij ons. Want “teamwork makes the dream work” bij Hangar 43. 

Jouw partner voor een groot feest

Bij Hangar 43 beschikken we over heel wat ruimte. Zo kan je trouwen vanaf 150 genodigden en tot maximum 350 gasten. Optredens, dinner, een huwelijksceremonie in jullie stijl, comfortfood of liever culinaire gerechten,… alles is mogelijk. Een extra voordeel van een trouwfeest bij Hangar 43? De heerlijke gerechten van ons cateringteam zijn het toetje op een geslaagd feest!

Een feest/event bij ons
staat garant voor

Teamwork voor een geslaagd trouwfeest 

Een trouwfeest organiseren doen we als geroutineerde professionals. Hangar 43 is daarom ook officieel partner van House of Weddings. Een kwaliteitslabel dat garant staat voor de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers in ons land. 

Slaapplaatsen

Hebben jullie of je gasten geen zin om na jullie huwelijksfeest in de vroege uurtjes naar huis af te zakken? Dan stellen we bij Hangar 43 graag enkele mogelijkheden voor een overnachting in een hotel of B&B in de buurt voor. 

Geef ons een seintje

Heb je vragen bij onze manier van werken? Of heb je specifieke eisen? Ons wedding team helpt jullie van A tot Z en stemt steeds met jullie en jullie wensen af. Zo creëren we samen het trouwfeest van jullie dromen en nemen we je alle stress uit handen.  

Koop uw tickets
Totaal