Jouw bedrijfsevent in een industrieel kader

Unieke toplocatie

Op zoek naar een grote en tevens unieke locatie voor jouw beurs, lezing, workshop, voordracht, personeelsfeest, seminarie of bedrijfsfeest? Bij Hangar 43 kan het allemaal. Met een centrale ligging in de driekhoek Antwerpen-Brussel-Gent en een top-notch kwaliteitscatering ben je met je bedrijfsevent bij ons in professionele handen. Ons team denkt graag met jou mee over de organisatie, inrichting, technische voorzieningen en catering voor jouw bedrijfsevent. 

Onze voorzieningen voor bedrijfsevents

Bij Hangar 43 hebben we alle troeven in handen om er een geslaagd bedrijfsevent van te maken voor jouw organisatie. Waarom? 

Onze special voor 2023

Ons walk-dine-party concept

Op zoek naar een originele locatie voor jouw bedrijfsfeest waarmee je ieders mond open doet vallen van verbazing? Hanger 43 en Hof Ter Velden slaan de handen in elkaar voor een totaalconcept van walking dinner met party deze zomer en in het najaar. 

In de gerenoveerde, historische fabriekshal van Hangar 43 wordt gezorgd voor een wauw-effect bij al je gasten. De catering van Hof Ter Velden zet daarbij de culinaire puntjes op de ‘i’. Zit de sfeer er goed in? Dan zorgt onze DJ ervoor dat het bedrijfsfeest nog tot in de vroege uurtjes verder kan duren. Nieuwsgierig geworden naar meer?

Andere leuke foodconcepten

Ook voor lunches – walking diners – seated dinners & beurzen hebben we leuke foodconcepten.

Een feest/event bij ons
staat garant voor

Geef ons een seintje

Heb je vragen bij onze manier van werken? Of heb je specifieke eisen? Ons wedding team helpt jullie van A tot Z en stemt steeds met jullie en jullie wensen af. Zo creëren we samen het trouwfeest van jullie dromen en nemen we je alle stress uit handen.  

Koop uw tickets
Totaal